ESV
Berlikum

Geschiedenis

ESV Berlikum is in 1995 begonnen met het produceren van stalen terrastafels, wat nog steeds terug is te zien in het logo. Deze tafels werden thuis in de garage gemaakt en vervolgens verkocht op markten. Hierin kwam al snel verandering toen er in 1998 een hal werd gebouwd op De Seize in Berlikum; de activiteiten konden worden uitgebreid met het maken van constructies van roestvaststaal. Omdat de grondleggers van ESV uit de zuivelindustrie kwamen, werd er steeds meer voor deze richting gekozen. Al snel kwamen er meerdere opdrachten binnen voor het maken van roestvaststaal componenten welke gebruikt worden in de voeding- en zuivelindustrie.

Door toenemende orders en ruimtegebrek werd er in 2000 een tweede hal gebouwd en werden nieuwe machines aangeschaft. Hierdoor ontwikkelde ESV zich tot een allround plaat- en constructiebedrijf. Naast activiteiten in de zuivelindustrie werden er ook onderdelen voor de verpakkingsindustrie geleverd. In 2008 werd er wederom een stap gezet in het uitbreiden van de bedrijfsruimte en het machinepark. ESV is hiermee uitgegroeid tot een volwaardig machinebouwer in de zuivel- en verpakkingsindustrie.

ESV is ook leverancier van trappen en loopplanken voor superjachten. Bij deze producten is het cruciaal dat er van begin tot eind met de klant mee wordt gedacht om te zorgen dat het product voldoet aan alle eisen. Een hoog afwerkingsniveau is hierbij zeer belangrijk maar ook creativiteit, praktijkervaring en technische kennis is absoluut onmisbaar en dat is ESV; Ervaren, Sterk en Vooruitstrevend.

 

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen? Stuur gerust een e-mail of bel ons.